ПАКЕТИ

Заштедете со најдобриот месечен пакет за Вашата компанија

Е-Пакет Мини

Без месечно одржување на сметка

30 интерни плаќања

10 КИБС налози

2 МИПС налози

/

/

Цена месечно

590 МКД

Е-Пакет

Без месечно одржување на сметка

НЕОГРАНИЧЕНИ интерни плаќања

20 КИБС налози

5 МИПС налози

/

/

Цена месечно

990 МКД

Е-Пакет Плус

Без месечно одржување на сметка

НЕОГРАНИЧЕНИ интерни плаќања

20 КИБС налози

5 МИПС налози

НЕОГРАНИЧЕНИ приливи

3 девизни плаќања со SHA трошоци

Цена месечно

1.990 МКД

ДЕПОЗИТИ

Вашите пари тука вредат повеќе

Високи и стабилни каматни приходи

Преку електронското и мобилното банкарство следете го растот на Вашиот депозит.

Зголемувајте го Вашиот депозит со дополнителни вложувања

КРЕДИТИ

Погледнете ја нашата понуда на кредити за правни лица.

Дознај повеќе

АПЛИЦИРАЈ
онлајн

Дознај Повеќе

ova mozda treba da nosi na forma za appliciranje za e banking idk bash