Сметки

Лесно и безбедно располагајте со вашите средства!

Пакет на услуги

Платежна сметка

Дозволено пречекорување

Онлајн аплицирање

Депозити

Заработи на своjата заштеда! Штеди со фиксна каматна стапка и вложувај неограничено

Депозит Фикс

Искористете ги погодностите кои ги нудиме за клиенти со редовни месечни приливи (плати, закупнини) во УНИБанка!

Умна Депозитна Сметка

Колку повеќе вложувате, толку повеќе добивате!

Детско Штедење

Обезбедете сигурна иднина за Вашите најмили!

КРЕДИТИ

Погледнете ја нашата понуда на кредити за физички лица.

Дознај повеќе

КАРТИЧКИ

Раководете ги брзо и лесно Вашите финансиски средства во секое време.

Дознај повеќе

Виртуелна
Експозитура

Виртуелна експозитура

ova mozda treba da nosi na forma za appliciranje za e banking idk bash