одбери ја твојата картичка

Дебитни Картички

Располагајте со средствата од Вашата платежна сметка, подигнувајте готовина и плаќајте насекаде во светот во соодветна странска валута. Бесконтактната картичка Mastercard и Visa издадена од УНИБанка овозможува максимална сигурност и функционалност

дебитна

Бесконтактна стикер картичка

 • Вашата дебитна картичка во намален облик! Залепете ја стикер картичката на вашиот мобилен телефон, доближете и платете!
 • Бесконтактната стикер картичка е наменета за сите корисници на дебитни картички.
 • Потребните документи за издавање и општите услови се исти како и за останатите дебитни продукти
 
Дебитна

Mastercard Debit

 • Издавање со сметка во МКД, ЕУР или УСД
 • Брзина на плаќањето;
 • Заштеда на време за плаќање на помали износи;
 • Без чекање и пребројување на кусурот;
 • Едноставност – побарајте знак, доближете картичка и платете;
 • Поголема сигурност - картичката е постојано во Вашите раце;
 • Подобра евиденција на плаќањата.
 • 3D Secure заштита при плаќање на интернет
 • Располагање со потребната валута насекаде во светот, располагање со потребните средства 24 часа во денот, 7 дена во неделата
 • 24-часовна поддршка за корисниците, насекаде во светот
 • Нарачки и плаќање на интернет
 
дебитна

Visa Classic Debit

 • Издавање со сметка во МКД, ЕУР или УСД
 • Брзина на плаќањето;
 • Заштеда на време за плаќање на помали износи;
 • Можност за користење на пакет услуги – Унифлекс пакет;
 • Без чекање и пребројување на кусурот;
 • Едноставност – побарајте знак, доближете картичка и платете;
 • Поголема сигурност - картичката е постојано во Вашите раце;
 • Подобра евиденција на плаќањата.
 • 3D Secure заштита при плаќање на интернет
 • Располагање со потребната валута насекаде во светот, располагање со потребните средства 24 часа во денот, 7 дена во неделата
 • 24-часовна поддршка за корисниците, насекаде во светот
 • Нарачки и плаќање на интернет
 
дебитна

Mastercard картичка за млади

 • Mastercard картичка за млади наменета за тинејџери и млади на возраст од 15 до 25 години;
 • Бесплатна Mastercard® картичка за млади заедно со бесплатна бесконтактна стикер картичка со која може да плаќате насекаде, како и дополнителен пакет на услуги.
 • Потребните документи за издавање и општите услови се исти како и за останатите дебитни продукти
 

Кредитни Картички

Одберете ја вистинската кредитна картичка за Вас и располагајте со средствата од одобрениот лимит насекаде низ светот 24/7, сигурно и функционално!

кредитна

Mastercard Standard

 • Лимит до 4 плати
 • Без жиранти
 • Без чланарина за првата година - за приматели на плата во Банката
 • Бескаматен период до 40 дена
 • Каматна стапка – 1,192% месечна, променлива (Дознај повеќе)
 • Дополнителна вредност - осигурување на живот од Кроациа Осигурување – Живот. Бесплатно за првата година. (Дознај повеќе)
 • Можност за плаќање на рати без камата
 • 3D Secure заштита при плаќање на интернет
 • 24 часовна поддршка за корисниците насекаде во светот
 
кредитна

Mastercard GOLD

 • Лимит до 4 плати
 • Без жиранти
 • Без членарина за првата година - за приматели на плата во Банката
 • Бескаматен период до 40 дена 
 • Каматна стапка – 1,192% месечна, променлива  (Дознај Повеќе)
 
кредитна

Visa GOLD

 • Лимит до 4 плати
 • Без жиранти
 • Без чланарина за првата година - за приматели на плата во Банката
 • Бескаматен период до 45 дена
 • Каматна стапка – 1,192% месечна, променлива (Дознај Повеќе)
 
кредитна

Visa Classic

 • Лимит до 4 плати
 • Без жиранти
 • Без чланарина за првата година - за приматели на плата во Банката
 • Бескаматен период до 40 дена
 • Каматна стапка – 1,192% месечна, променлива (Дознај повеќе)
 • Дополнителна вредност - осигурување на живот од Кроациа Осигурување – Живот. Бесплатно за првата година. (Дознај повеќе)
 • Можност за плаќање на рати без камата
 • 3D Secure заштита при плаќање на интернет
 • 24 часовна поддршка за корисниците насекаде во светот
 

Платете помалку со картичките на унибанка

Остварете попуст кај нашите соработници и платете помалку со картичките на УНИБанка
Листа на попусти
ova mozda treba da nosi na forma za appliciranje za e banking idk bash