кредитна

Mastercard Standard

 • Лимит до 4 плати
 • Без жиранти
 • Без чланарина за првата година - за приматели на плата во Банката
 • Бескаматен период до 40 дена
 • Каматна стапка – 1,192% месечна, променлива (Дознај повеќе)
 • Дополнителна вредност - осигурување на живот од Кроациа Осигурување – Живот. Бесплатно за првата година. (Дознај повеќе)
 • Можност за плаќање на рати без камата
 • 3D Secure заштита при плаќање на интернет
 • 24 часовна поддршка за корисниците насекаде во светот
 
кредитна

Mastercard GOLD

 • Лимит до 4 плати
 • Без жиранти
 • Без членарина за првата година - за приматели на плата во Банката
 • Бескаматен период до 40 дена 
 • Каматна стапка – 1,192% месечна, променлива  (Дознај Повеќе)
 
кредитна

Visa Classic

 • Лимит до 4 плати
 • Без жиранти
 • Без чланарина за првата година - за приматели на плата во Банката
 • Бескаматен период до 40 дена
 • Каматна стапка – 1,192% месечна, променлива (Дознај повеќе)
 • Дополнителна вредност - осигурување на живот од Кроациа Осигурување – Живот. Бесплатно за првата година. (Дознај повеќе)
 • Можност за плаќање на рати без камата
 • 3D Secure заштита при плаќање на интернет
 • 24 часовна поддршка за корисниците насекаде во светот
 
кредитна

Visa GOLD

 • Лимит до 4 плати
 • Без жиранти
 • Без чланарина за првата година - за приматели на плата во Банката
 • Бескаматен период до 45 дена
 • Каматна стапка – 1,192% месечна, променлива (Дознај Повеќе)
 
ova mozda treba da nosi na forma za appliciranje za e banking idk bash