Активни огласи

Стани дел од нашиот тим на професионалци Прегледај

Практиканство

Започнете го својот кариерен развој со УНИ банка Дознај повеќе

База на кандидати за идни вработувањa

Испрати го твоето CV за идни слободни позиции Аплицирај

Едукација и развој

Потрагата по образовани, мотивирани и стручни кадри со искуство, но и кадар без искуство, се секогаш добредојдени во семејството на вработени на УНИБанка, да го отпочнат или продолжат својот професионален пат.

Вложувањето во човечкиот ресурс е наш број еден приоритет по кој се движиме и заеднички работиме да ги препознаеме секојдневните предизвици, градејќи кариерни планови за тимот, а со тоа и личен развој за секој поединец, се со цел остварување на краен резултат, нивното задоволство.

Ние ви нудиме можност да станете дел од банкарскиот свет и овозможуваме пристап до сите отворени работни позиции, согласно нашиот раст и континуиран развој.Нашата мисија е да бидеме поблиску до клиентите и вработените!Доколку сакате да станете дел од тимот на Банката, ја очекуваме Вашата апликација за вработување.

Нашата мисија
е да бидеме поблиску до вработените

Вложувањето во човечкиот ресурс е наш број еден приоритет по кој се движиме и заеднички работиме да ги препознаеме секојдневните предизвици, градејќи кариерни планови за тимот, а со тоа и личен развој за секој поединец, се со цел остварување на краен резултат, нивното задоволство.

Ви нудиме

можност да станете дел од банкарскиот свет

Овозможуваме пристап до сите отворени работни позиции, согласно нашиот раст и континуиран развој.

Доколку сакате да станете дел од тимот на Банката, ја очекуваме Вашата апликација за вработување.

ova mozda treba da nosi na forma za appliciranje za e banking idk bash