Менувачко работење

Курсна листа 03.04.2020

        Менувачница
Девизен пазар
Валута Ознака Пар Среден Куповен Продажен Куповен Продажен
Евро EUR 1 61.6950 61.35 61.80 61.35 61.80
Американски долар USD 1 56.5698 55.45 58.08 55.55 57.98
Британска фунта GBP 1 70.3157 68.76 72.59 68.76 72.59
Швајцарски франк CHF 1 58.4731 56.37 60.32 56.57 60.32
Шведска круна SEK 1 5.6464 5.46 5.84 5.48 5.84
Норвешка круна NOK 1 5.4916 5.30 5.69 5.30 5.69
Јапонски јен JPY 1 0.5270 0.50 0.55 0.50 0.55
Данска круна DKK 1 8.2634 8.08 8.48 8.10 8.48
Канадски долар CAD 1 39.9295 38.55 41.65 38.75 41.45
Австралиски долар AUD 1 34.3322 33.05 35.91 33.15 35.81
Бугарски лев BGN 1 31.5446 / / 31.37 31.60

Графички приказ за последните 10 дена