Менувачко работење

Курсна листа 24.07.2017

        Менувачница
Девизен пазар
Валута Ознака Пар Среден Куповен Продажен Куповен Продажен
Евро EUR 1 61.5242 61.35 61.80 61.35 61.80
Американски долар USD 1 52.8468 51.87 53.66 51.97 53.56
Британска фунта GBP 1 68.6577 67.31 70.03 67.41 69.93
Швајцарски франк CHF 1 55.6730 53.84 57.26 54.04 57.16
Шведска круна SEK 1 6.3959 6.30 6.53 6.31 6.51
Норвешка круна NOK 1 6.5932 6.46 6.68 6.47 6.66
Јапонски јен JPY 1 0.4743 0.45 0.50 0.45 0.50
Данска круна DKK 1 8.2729 8.13 8.41 8.15 8.39
Канадски долар CAD 1 41.9559 40.53 43.27 40.73 43.17
Австралиски долар AUD 1 41.8560 40.37 42.99 40.47 42.89
Бугарски лев BGN 1 31.4573 / / 31.25 31.72

Графички приказ за последните 10 дена