Купување на рати


Продажно место

Адреса

Дејност

ТЕХНОМАРКЕТ

сите продажни места

трговија со бела техника

COIN CASA

ул. Скупи бб

производи за домаќинство

ВЕСНА ТУРС Скопје

ул. Анри Барбис бр. 61, Маџари

туристичка агенција

ПУТНИК АЛТА ТУРС Скопје

ул. Димитрие Чуповски бр. 16А/спроти кафе бар Mr. Jack

туристичка агенција

МИКЕНА ЉССС Скопје

бул. Јане Сандански бр. 11, зграда 1/1 приземје/кај Три Бисери, спроти Аурора

трговија со постелнини

ЈК ТРАВЕЛ Битола

ул. Маршал Тито бр. 38, Битола

туристичка агенција

ЈК ТРАВЕЛ Скопје

бул. Партизански одреди бр. 66 локал 2Б/ТЦ Лептокарија зад салон на Т-Мобиле

туристичка агенција

ХЕНДИ

сите продажни места

трговија со мобилни телефони

ПЛАНЕТ ТРАВЕЛ

ул. Иво Лола Рибар бр. 70А/20/Млечен ресторан

туристичка агенција

СИТНИК Охрид

ул. Гоце Делчев бр.  42/во блзиина на Градски пазар

трговија со постелнини

ОПТИКА ЦЕНТАР Охрид

ТЦ Амам Охрид

оптика

БЕЛЛА ВИСТА Сити Мол

Сити Мол

оптика

БЕЛЛА ВИСТА Рамстор

ТЦ Рамстор

оптика

БЕЛЛА ВИСТА Охрид

ул. Св. Климент Охридски бр. 14, Охрид

оптика

НЕТАМ - НЕНА

ул. Маркс и Енгелс бр. 1/Градски ѕид во близина на Соборен Храм

трговија со душеци и постелнини

МУЛТИБРЕНД

Јужен булевар бб, Скопје

продажба и сервис на автогуми и бандажи

ФАБЕР и НАРДИ (PHABER & NARDI)

ул. Народен фронт Б2 локал 8, Капиштец

бела техника

ИТАЛО МАЦЕДОНЕ

ул. Орце Николов бр. 188/локал 2 до МИДА МОТОРС

трговија со кожа

ТОПЕР ТЦ Бисер ТЦ Бисер локал 6 книжарници
ТОПЕР Центар ул. Димитрие Чуповски бр. 1А книжарници
ТОПЕР ГТЦ ГТЦ секција 4 книжарници
ТОПЕР ТЦ Рамстор ул. Мито Хаџивасилев Јасмин бб, ТЦ Рамстор книжарници
ТОПЕР бул. Партизански одреди бр. 37 локал 9 книжарници
КАМИ ФЛОРИНГ - QUICK STEP ул. Ленинова бр. 1, Скопје трговија со ламинати, подни облоги
M.T.A. DOO – MOTOCENTAR Битола ул. Краварски пат бб автомобили, мотори и автогуми
МАРИТО Куманово ул. III Македонска удартна бригада бр. 172, зграда 2 локал7, Куманово трговија со ламинати, подни облоги
РИЧОТИ 2014 Струга ул. Маршал Тито бр. 115, Струга трговија на мало со гуми
ВИНЕР БИХАЧКА Скопје ул. Бихачка бр. 3 ламела 2 локал 15, Скопје осигурителни услуги
ВИНЕР ДИРЕКЦИЈА Скопје ул. Владимир Комаров бр. 11А, Скопје - до ПИОМ осигурителни услуги
ВИНЕР БИТОЛА ул. Борис Кидрич бб, Битола осигурителни услуги
ВИНЕР РАДОВИШ 1 ул. Ацо Караманов бб, Радовиш осигурителни услуги
ВИНЕР РАДОВИШ 3 ул. 22-ри Октомври бр. 59 осигурителни услуги
ТАНИВАЛ ДООЕЛ Куманово ул. 623 бр. 1, Куманово трговија на мало со гуми
ВИНЕР Битола 4 ул. Климент Охридски бр. 66, Битола осигурителни услуги
ВИНЕР-ВИГ Скопје ул. Јордан Мијалков бр. 32 влез 1/10 кат 3, Скопје осигурителни услуги
ИГУАНА ТУРС Скопје ул. 27 Март бр.14  туристичка агенција
ИГУАНА ТУРС Куманово ул. Локалитет Гарнизон кат 1 лок. 1 туристичка агенција

НЕТАМ ДОО Скопје

ул. Владимир Комаров бр.  Б/10

трговија со душеци

АМЦ Кочани

ул. Маршал Тито бр. 11

тровија со компјутери, телевизори, аудио, видео опрема

АМЦ Прилеп

ул. Сотка Ѓорѓиоски бр. 15 и 16

тровија со компјутери, телевизори, аудио, видео опрема

АМЦ СТРУГА

ул. Пролетерски Бригади бр.40

тровија со компјутери, телевизори, аудио, видео опрема

АМЦ ШТИП

ул. Ванчо Прќе бб

тровија со компјутери, телевизори, аудио, видео опрема

АМЦ ГОСТИВАР

ул. Гоце Делчев бб/локал 7

тровија со компјутери, телевизори, аудио, видео опрема

АМЦ ГЕВГЕЛИЈА

ул. Маршал Тито бб, ТЕДИКО СУПЕР

тровија со компјутери, телевизори, аудио, видео опрема

АМЦ ВЕЛЕС

ул. Благој Ѓорев бб

тровија со компјутери, телевизори, аудио, видео опрема

АМЦ СОРАВИА

ул. Моша Пијаде кат А зграда 2 ТЦ СОРАВИА

тровија со компјутери, телевизори, аудио, видео опрема

АМЦ СТРУМИЦА

ул. Младинска бр. 114

тровија со компјутери, телевизори, аудио, видео опрема

АМЦ ДОО МЕГАСТОР

ул. Климент Охридски бр. 21

тровија со компјутери, телевизори, аудио, видео опрема

АМЦ ДОО БИТОЛА

ул. Ѓуро Ѓаковиќ бб

тровија со компјутери, телевизори, аудио, видео опрема

АМЦ ДОО ОХРИД

ул. Кузман Јосифоски Питу бр. 3

тровија со компјутери, телевизори, аудио, видео опрема

АМЦ ДОО ТЕТОВО

ул. Благој Тоска бр. 216/2

тровија со компјутери, телевизори, аудио, видео опрема

АМЦ ДОО КУМАНОВО

ул. Иво Лола Рибар бр. 41

тровија со компјутери, телевизори, аудио, видео опрема

АНГЕЛУС ЕНЕРЏИ Кочани

ул. Кеј на револуција бр. 10

трговија со опрема за греење и ладење

ЧАМЕ И ЧАМЕ

ул. Никола Вапцаров бр. 8 локал 1

гифт шоп

БАЈК СТОП

ул. Орце Николов бр. 101 лок. 6

трговија со велосипеди

РИЧЧИ

ул. Браќа Миладиновци бр. 1/1

бутик

РИЧЧИ

ул. Маршал Тито бр. 73

бутик

РИЧЧИ

ул. Маршал Тито бр. 73

бутик

РИЧЧИ

ул. Маршал Тито бб

бутик

РИЧЧИ

ул. Св. Климент Охридски бб

бутик

РИЧЧИ

ул. Маршал Тито бб

бутик

РИЧЧИ

ул. Климент Охридски бб

бутик

РИЧЧИ

ул. Климент Охридски бб

бутик

РИЧЧИ

ул. Македонски Просветители бб

бутик

РИЧЧИ

ул. Климент Охридски бб

бутик

РИЧЧИ

ул. Климент Охридки бб

бутик

САВА ТУРС Скопје

Палома Бјанка локал 5

туристичка агенција

БЕГС МАНИА Буњаковец

бул. Партизански одреди бб, ТЦ Буњаковец лок. 8

трговија со чанти и кожна галантерија

БЕГС МАНИА ТЦ Беверли Хилс

ул. Народен фронт бр. 19А, ТЦ Беверли Хилс

трговија со чанти и кожна галантерија

БЕГС МАНИА Кочани

ул. Раде Кончар бб

трговија со чанти и кожна галантерија

БЕГС МАНИА Кочани

ул. Димитар Влахов бб

трговија со чанти и кожна галантерија

НЕТАМ Скопје

ул. 534 бр. 22Б

трговија со душеци

АЛАЏОВИ Струмица

с. Моноспитово

трговија со мебел

ТЕХНО МЕГА

ул. Сотка Ѓорѓиоски бр. 15

трговија со бела техника

ЦЕНТАР ЗА ВОЗИЛА ПРВА 1

ул. Александар Македонски бб

технички преглед и регистрација

ЦЕНТАР ЗА ВОЗИЛА ПРВА 2

ул. Александар Македонски бб

технички преглед и регистрација

ЕВРОИНС ул. Лука Геров бб осигурителни услуги
ЕВРОИНС Дебар маало ул. Орце Николов бр. 145/локал 3 осигурителни услуги
ЕВРОИНС Куманово 1 ул. Браќа Рибар бр.13 осигурителни услуги
ЕВРОИНС Куманово ул. Октомвриска револуција бр. 58 осигурителни услуги
ЕВРОИНС Аеродром  бул. Јане Сандански бр. 7 осигурителни услуги
ЕВРОИНС Бутел  ул. 1105 бр. 20 осигурителни услуги
ЕВРОИНС Штип  ул. Христијан Карпош бб осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД  ул. Мито Хаџивасилев Јасмин бр.22 кула 10 осигурителни услуги
ЕВРОИНС Неготино ул. 29-ти Ноември бр. 176/32 осигурителни услуги
ЕВРОИНС Алфа Ауто ул. Александар Македонски бб осигурителни услуги
Агенција 11 Скопје 2  ул. Никола Карев бр.20 осигурителни услуги
ЕВРОИНС Централна агенција бул. Кочо Рацин бб осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД ТЕТОВО 4 ул. Љубо Божиновски Пиш бб осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД КАВАДАРЦИ ул.Илинденска бр. 52 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД БИТОЛА 2 ул. Крали Марко бр.16 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД БОГДАНЦИ ул. Коста Поп Ристов бр. 10 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД СКОПЈЕ 5 ул. Орце Николов бр. 109/1-1А осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД БЛАЦЕ Граничен премин Блаце осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД Карпош ул. Разловечко Востание бр. 26 ламела Б локал 2 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД Централна агенција бул. Кочо Рацин бб осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД РЕСЕН ул. 29-ти Ноември бр.204 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД БУТЕЛ ул. 1105 бр.20 Бутел осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД ГОСТИВАР 2 ул. Никола Парапунов бр. 70 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД КУМАНОВО1 ул. 11-ти Октомври бр.9/1 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД КИЧЕВО ул. 11-ти Септември бр.1/4 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД ЦЕНТАР 1 ул. Даме Груев бр.14б ДТЦ Палома Бјанка 3-ти кат осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД ИДАДИЈА  ул. Орце Николов бр.109/1-1а осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД ОХРИД 1 ул. Димитар Влахов бр.9А осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД Автобуска станица ул. Никола Карев бр.20 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД АГЕНЦИЈА 6 ул. Мито Хаџивасилев Јасмин бр. 22 кула 10 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД СТРУГА ул. Пролетерски Бригади бр.37 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД ПРИЛЕП 1 ул. Борис Кидрич бр.1/5 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД БИТОЛА 1 ул. Цар Самоил бр. 82А осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД ШТИП 3 ул. Борис Кидрич бб осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД ШТИП 2 ул. Ванчо Прќе бб осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД КРИВА ПАЛАНКА ул. Маршал Тито бр. 234 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД ГЕВГЕЛИЈА ул. Гевгелиски Партизански Одреди бр.2 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД ВИНИЦА ул. Партизанска бр. 36 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД КАРПОШ 4 ул. Никола Парапунов бб осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД ВАЛАНДОВО ул. Никола Карев бр. 26 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД КИСЕЛА ВОДА ул. Михаил Чаков бр. 4/14 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД БЕРОВО ул. Маршал Тито бб осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД НОВОСЕЛСКИ ПАТ ул. Лука Геров бб, Новоселски пат осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД СТРУМИЦА ул. Климент Охридски бр.54 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД СВЕТИ НИКОЛЕ ул. Индустриска зона бб осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД АВТОКОМАНДА ул. 16-та Македонска бригада бр. 6/1-10 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД ВЕЛЕС ул. Благој Ѓорев бр. 97/1/5 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД КАВАДАРЦИ ул.Илинденска бр. 52 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД КОЧАНИ ул. 29-ти Ноември бр. 87 осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД ПРИЛЕП ул. 11 Октомври бр. 11 ламела Б осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД ОХРИД ул. Димитар Влахов бр. 9-А осигурителни услуги
ЕВРОИНС АД ШТИП ул. Христијан Карпош бб осигурителни услуги
ЕВРОИНС ОСИГУРУВАЊЕ ул. Васил Аџиларски бб, ТЦ Соравиа V кат осигурителни услуги
АНТАРИАС 17 Скопје ул. Ѓорче Петров бр. Б1-3/1, Скопје трговија со мобилни телефони
АНТАРИАС 16 Неготино ул. Пекарев бр.1, Неготино трговија со мобилни телефони
АНТАРИАС 15 Илинден ул. 9 бр.161, Скопје трговија со мобилни телефони
АНТАРИАС 14 Демир Хисар ул. Битолска бр.16, Демир Хисар трговија со мобилни телефони
АНТАРИАС 13 Куманово ул. Маршал Тито бб, Куманово трговија со мобилни телефони
АНТАРИАС 12 Радовиш ул.22-ри Октомври бр.35, Радовиш трговија со мобилни телефони
АНТАРИАС 10 бул. Јане Сандански бр. 71а ТЦ Капитол Мол, Скопје трговија со мобилни телефони
АНТАРИАС 8 ул. Ленинова бб, ТЦ ГЛОБАЛ локал 49, Струмица трговија со мобилни телефони
АНТАРИАС 7 ул. Добривое Радосављевиќ бр. 6, Битола трговија со мобилни телефони
АНТАРИАС 11 ул. Маршал Тито бр. 86, Виница трговија со мобилни телефони
АНТАРИАС 5 ул. Пролетерски бригади бр. 3, Струга трговија со мобилни телефони
АНТАРИАС 4 ул. Ванчо Прќе бб, Штип трговија со мобилни телефони
АНТАРИАС 3 бул. Партизански одреди бр. 23 локал 6, Скопје трговија со мобилни телефони
АНТАРИАС 2 бул. Партизански одреди бр. 64 секција 5, Скопје трговија со мобилни телефони
АНТАРИАС 1 ул. Бојмија 1,2 локал 4, Скопје трговија со мобилни телефони
ЕВРОИНС АГ 50 Гевгелија ул. Борис Кидрич бр. 13 осигурителни услуги
ЈАН МАРК Охрид ул. Јане Сандански бр.72, Охрид трговија со метали и стакло
РЕ-ЛЕ БРОКЕР ул. Илинденска бб, Крушево трговија со бела техника
МАТЕА СТИЛ Куманово М.В. Донков млин, Куманово трговија со мебел
АВТО АНГЕЛОВ Кавадарци ул. Браќа Џунови бр.17, Кавадарци трговија со авто делови
ПОЛИПРОЕКТ ИНЖЕНЕРИНГ Штип ул. Маршал Тито бр. 77, Штип трговија со компјутери и компјутерска опрема
АЛИБИ-В, КЕНСОЛ ДВА Куманово ул. Ленинова бр. 2, Куманово бутик
ТИМСИС ФЕШН - бутик КЕНСОЛ Скопје ГТЦ, Скопје бутик
ГУМНО КОМЕРЦ ул. Јане Сандански бб, Охрид трговија со плочки, водовод и санитарија
ГУМНО КОМЕРЦ Лескоец, Охрид трговија со плочки, водовод и санитарија
ГУМНО КОМЕРЦ бул. Туристичка бб, Охрид трговија со плочки, водовод и санитарија
АЛИБИ-В Крива Паланка ул. Св. Јоаким Осоговски бр. 204, Крива Паланка бутик
КЕГИ ШУС ГТЦ ГТЦ, Скопје трговија со детски обувки
КЕГИ ШУС Сити Мол Сити мол, Скопје трговија со детски обувки
КЕГИ ШУС Беверли Хилс ТЦ Беверли Хилс, Скопје трговија со детски обувки
АТЛАНТИК ТУРС Кавадарци ул. Илинденска бр. 68/1-3, Кавадарци туристичка агенција
АТЛАНТИК ТУРС Скопје ул. Стале Попов бр. 9, Скопје туристичка агенција

EВРОПРОФИТ Кочани

ул. Димитар Влахов бр. 38В сутерен, Кочани

трговија со бела техника

ПЗУ СКИН СОЛУШН  Скопје

ул. 29 Ноември бр. 4, Скопје

салон за убавина

АЛТЕР ЕГО ДООЕЛ Скопје

ул. 29 Ноември бр. 4а, Скопје

салон за убавина

ПЕШОВСКИ ЕКСКЛУЗИВ Крива Паланка

ул. Св. Јоаким Осоговски бр. 10, Крива Паланка

трговија со обувки

ВЕДИ ФЕШН - ВЕДИ МЕТАЛ Кочани

ул. Тодосија Паунов бр. 79, Кочани

трговија со метална стока

БЕСТ СОЛАР Кратово

ул. Буковец бр. 23, Кратово

трговија со соларни уреди

ДЕРМАБЈУТИ Скопје

ул. Миле Поп Јорданов бр. 68/1

салон за убавина

ББ СОЛАР 2016 Крушево

ул. Шула Мина бр. 37А, Крушево

трговија со уреди за греење и ладење

СТЕМ АКАДЕМИЈА

ул. Ристо Шишков бр. 34а, Скопје

центар за едукација на деца

ДРВОМАК

Новачки пат бб, Битола

трговија со врати и прозори

АМБРЕЛА КОРПОРАЦИЈА Скопје

бул. Кочо Рацин бр. 14 влез 3, Скопје

трговија со електронски цигари

АМБРЕЛА КОРПОРАЦИЈА Скопје

бул. Јане Сандански бр. 71А киоск 1 приземје, ТЦ Капитол мол, Скопје

трговија со електронски цигари

ПРЕВЕНТИВА АГРО Битола

ул. Цветан Димов бр. 2, Битола

земјоделска аптека

АЈ БИ ЕС МАКЕДОНИЈА

ул. 11 Октомври бр. 2-2/5, Скопје

трговија со компјутери и компјутерска опрема

АКВА ЛЕЈН ЕКО Скопје

ул. Ѓорѓи Сугаре бр. 14/1-5

продажба на постелнини и душеци

САНЕЛ ДООЕЛ - АНТОНИО

бул. Јане Сандански бр.59

гифт шоп

САНЕЛ ДООЕЛ - БЕТИ БУП

ул. Димо Хаџи Димов бр.67

гифт шоп

САНЕЛ ДООЕЛ - САНТОС ул. Никола Вапцаров бр. 8 гифт шоп
ТОПЕР Скопје ул. Мице Козар бр. 1 локал 3 книжарница
Бутик СУПЕР бул. Мито Хаџивасилев Јасмин бр.40 спроти ТЦ Рамстор бутик

МОТОЦЕНТАР Скопје

ул. Првомајска бр. 4

продажба и сервис на авто гуми

МОТОЦЕНТАР 2

Момин Поток бб, Скопје

продажба и сервис на авто гуми

МОТОЦЕНТАР 4

ул. Ванчо Мицков бр. 4, Скопје

продажба и сервис на авто гуми

МОТОЦЕНТАР Прилеп

ул. Александар Македонски бр. 586

продажба и сервис на авто гуми

МОТОЦЕНТАР Штип

Индустриска зона Македонија бр. 65-8

продажба и сервис на авто гуми

ДИЈА ГРУП Струмица

ТЦ Глобал

бутик

АНХОЧ ПЦ МАРКЕТ Битола

Широк сокак 62 (до влезот на Епинал)

трговија со комјутери и компјутерска опрема

АНХОЧ ПЦ МАРКЕТ Рамстор Мол

ТЦ Рамстор, Скопје

трговија со комјутери и компјутерска опрема

АНХОЧ ПЦ РЕМ Центар Тетово

РЕМ Мол

трговија со комјутери и компјутерска опрема

АНЧХОЧ ПЦ МАРКЕТ Охрид

бул. Македонски просветители бр. 13а

трговија со комјутери и компјутерска опрема

АНХОЧ ПЦ МАРКЕТ Сити Мол

Сити мол приземје

трговија со комјутери и компјутерска опрема

АНХОЧ ПЦ МАРКЕТ  ВЕРО

Веро центар приземје

трговија со комјутери и компјутерска опрема

АНХОЧ ПЦ МАРКЕТ БИСЕР

ТЦ БИСЕР приземје

трговија со комјутери и компјутерска опрема

АНХОЧ ПЦ МАРКЕТ БУЊАКОВЕЦ

ТЦ Буњаковец приземје

трговија со комјутери и компјутерска опрема

АНХОЧ ПЦ МАРКЕТ ГТЦ

ГТЦ приземје

трговија со комјутери и компјутерска опрема

АНХОЧ

ул. Мирче Ацев бр.100

трговија со комјутери и компјутерска опрема

ЛАВ-КОМЕРЦ Скопје

ул. Кленоец бр. 15

трговија со керамички плочки

ЛАВ-КОМЕРЦ Струмица

ул. Младенска бр.11

трговија со керамички плочки

ЛАВ-КОМЕРЦ Струмица

ул. Климент Охридски бр. 172

трговија со керамички плочки

ИНТЕРПРОЕКТ ДИЗАЈН СТУДИО

Западен булевар бб, Кавадарци

трговија со бела техника

ИНТЕРПРОЕКТ ДИЗАЈН СТУДИО

ул. Охридска бр. 2, Кавадарци

трговија со бела техника

ДИТО ПРОМ Кавадарци

ул. Страшо Пинџур бр. 65а

трговија со плетени гарнитури, пластични маси и столици

БУТИК КАКАДУ

ул. Александар Турунџиев бр. 16, Битола

бутик

БУТИК КАКАДУ

Широк сокак 107, Битола

бутик

МОДАТЕКС

ул. Димитар Влахов бб, Охрид

бутик

МОДАТЕКС

бул. Македонски просветители бр. 11А, Охрид

бутик

МОДАТЕКС

ул. Климент Охридски бр.1 Комплекс Летница, Охрид

бутик

ТАРА ЗОЕ - СОЛО Н

ул. 7-ми Септември бр. 52, Кавадарци

бутик за чевли

ЛАМИФОРМ - ХОМЕ Куманово

ул. 11 Октомври бр. 63 Куманово

трговија со ламинати и подни облоги

МИЛСОН Скопје

Бул. Борис Трајковски бб

Салон за мебел

ПЕЕВ ЕНТЕРИЕРИ Свети Николе

ул. Крсте Мисирков бр. 72

Салон за мебел

РИ-НА КОМ Гевгелија

ул. Моински пат бр.41

Трговија со железарија

РИ-НА КОМ Гевгелија ул. Гевгелиски партизански одреди бр. 23 Трговија со опрема за осветлување
РИ-НА КОМ Гевгелија бул. Гевгелија бб Трговија со железарија
ПЗУ ДЕНТОМЕДИКА СРБИНОВСКИ бул. Партизански одреди бр. 97/2, Скопје стоматолошка ординација
ТЕНЗОР ул. Владимир Комаров бр. 18Б локал 6, Скопје трговија со врати и прозори
ГРЕЕ СТОРЕ ул. Владимир Полежановски бр. 9 локал 3, Скопје трговија со клима уреди
ЕУРО БИЛДИНГ 2012 ДОЕЛ Охрид Мебел ИБРО Бул. Туристичка бр.9 лок.1 трговија со мебел
ЕУРО БИЛДИНГ 2012 ДОЕЛ Охрид Мебел ИБРО 1 Ул. 8-ми Септември бр.49 трговија со мебел
ВИАЛ МЕБЕЛ Прилеп Ул. Александар Македонски бр.2/13-Б, Прилеп трговија со мебел
ОКУЛУС Кичево Ул. Копачка бр. 56, Кичево оптика
ЕУРО САЛОН Охрид ул. 7-ми Ноември бр.2, Охрид трговија со мебел
ЕУРО САЛОН Струга ул. Плитишта бр.1, Струга трговија со мебел
ПАРНОВОД  ул. Бистра бр. 24, Битола трговија со бела техника
РЕПЛЕК И ХУБО ул. Скупи бб опрема за домаќинство и градежништво
РЕСТОРАН ДЕН И НОЌ ул. Скупи бб ресторан
ДР. РОБОНСОН ХЕЛТ ул. Митрополит Теодосиј Гологанов бр. 57 здрава храна
КРУНА МС Кеј 13 Ноември, ГТЦ стоматолошки услуги
БС ИНФИНИТИ - ТЕСОРО ул. Никола Вапцаров бр. 4 накит
НОВУС ТРЕЈД Скопје бул. Борис Трајковски бб продажба и сервис на гуми и автомобилска опрема
ЗЛАТНА РАКА М Скопје бул. Јане Сандански бр. 11/1 локал 3 продажба на врати и прозорци
ХОЛДЕР ТОНИ Скопје ул. Максим Горки бр. 17 продажба на обувки
БОБ-ТРЕЈД ДООЕЛ ПРИЛЕП - ХОМЕ БОКС ул. Јане Сандански бр.12, Прилеп трговија со постелнини
МАХКОМ-ЕКСПОРТ Прилеп ул. Леце Котески бр. 31, Прилеп трговија со мебел
СТАР МОТОРС - МАЗДА ул. Скупи бр.12 авто салон и сервис на возила
ПЗУ ОПТИКО МЕДИКО Скопје ул. Миле Поп Јорданов бр.44 ординација за офталмологија
ОПТИКО МЕДИКО Скопје ул. Миле Поп Јорданов бр.44 оптика
ИНТЕР ВУД ДИЗАЈН Скопје ул. 1409 бр.3 трговија со мебел
ЕВРО 07 МАКЕДОНИЈА Бул. Борис Трајковски бр. 278, Скопје авто сервис и продажба на авто делови
ЕВРО 07 МАКЕДОНИЈА Качанички пат бб / Индустриска зона Визбегово, Скопје авто сервис и продажба на авто делови
СТИВ СЕХА-БУТИК КОНВЕРС ул. Благој Ѓорев бр. 97-2, Велес бутик
СТИВ СЕХА-БУТИК ШЕРИ ул. Благој Ѓорев бр. 97 Е, Велес бутик
ФАР ЕКСКЛУЗИВ - ПАРФИМЕРИЈА ДЕЛОНА бул. Партизански одреди бр. 64Б 3/008. ТЦ Лептокарија, Скопје парфимерија
ФАР ЕКСКЛУЗИВ - ПАРФИМЕРИЈА ДЕЛОНА ул. Битпазарска 1 парфимерија
МАСТЕР ПРОТЕКШН ТЦ Сити Мол, Скопје продажба на галантерија за мобилни телефони
СЕИКО 1881 ул. Гоце Делчев бр.3, Штип продажба на часовници
КАТ-КОМ ул. Сараевска бр. 42, Велес трговија со мебел
АНА ДЕКОР ул. Димитар Влахов бр. 14, Велес трговија со мебел
АВВА МАКЕДОНИЈА ТЦ Рамстор, Скопје бутик за машка гардероба
ГЕНАРТ ул. Туристичка бр. 1, Струга технички преглед на возила
ВЕЛ-ЈАН БР.1 ул. Димитар Блахов бр. 118, Кочани туристичка агенција
ВЕЛ-ЈАН БР.1 ул. Лермонтова бр.3, Скопје туристичка агенција
ТРОНИ-АТ ДОО Кочани ул. Димитар Блахов бр. 5, Кочани трговија со бела техника
ТРГОМОТО Кочани ул. Браќа Ставреви бр. 17, Кочани трговија со авто делови
ЈАСА ДООЕЛ Кавадарци ул. Цано Поп Ристов бр. 44, Кавадарци трговија со бела техника
ПУНКТ МЕБЕЛ Скопје ул. Коста Новаковиќ бр.14, Скопје трговија со мебел
БЕБЕ ХОУМ ул. Љубљанска бб, Сити Мол трговија со детска и бебешка опрема
КИДДО Аеродром ул. Милан Зачер бр.4, Скопје трговија со детска и бебешка опрема
КИДДО Струга ул. Јабланица бр. 24, Струга трговија со детска и бебешка опрема
ПРИМА МЕБЕЛ Подружница 12 Битола ул. Довлеџик бр. 230, Битола трговија со мебел
ПРИМА МЕБЕЛ Подружница 1 Куманово ул. ЈНА бр. 30, Куманово трговија со мебел
ПРИМА МЕБЕЛ Подружница 2 Прилеп ул. Сотка Ѓорѓиоски бр. Б6, Прилеп трговија со мебел
ПРИМА МЕБЕЛ Подружница 3 Охрид ул. Железничка бб, Охрид трговија со мебел
ПРИМА МЕБЕЛ Подружница 4 Скопје ул. Ѓорче Петров бр. 7, Скопје трговија со мебел
ПРИМА МЕБЕЛ Подружница 7 Тетово ул. Илинденска бр. 18А, Тетово трговија со мебел
ПРИМА МЕБЕЛ Подружница 9 Струмица ул. Климент Охридски бр. 89а, Струмица трговија со мебел
ПРИМА МЕБЕЛ Подружница 11 Скопје бул. Борис Трајковски бр. 166, Скопје трговија со мебел
ПЗУ СИСТИНА ОФТАЛМОЛОГИЈА ул. Скупи бр. 5А влез Б, Скопје клиника за очни болести
ЛОТУЛС Бул. Борис Трајковски бр.1-1/1, Скопје продажба на алат
ЕВРОИНС Деве Баир Деве Баир осигурителни услуги
ЕВРОИНС Радовиш Бул. Александар Македонски бр. 59/1 осигурителни услуги
ЕВРОИНС Маџари ул. М.А. Ченто бр. 1, Скопје осигурителни услуги
ГРЕЕ СТОРЕ ул. Венијамин Мачуковски бр. 6, Скопје трговија со опрема за ладење и греење
АНХОЧ Велес ул. 8 Септември бр. 40 трговија со компјутери
АНХОЧ Струмица ул. Ленинова бр. 103 трговија со компјутери
АНХОЧ Прилеп ул. Методија Шаторов Шарло бр. 2 трговија со компјутери
ИЦС ГРУП 1 бул. К.Ј. Питу бр.19, Скопје трговија со опрема за ладење и греење
ИЦС ГРУП 2 ТЦ Сити Мол трговија со опрема за ладење и греење
АНИМА ул. 1520 бр. 6, нас. Пинтија, Скопје трговија со столици и масажа
ГОБЛЕН ул. Козјак бр. 1, КУманово трговија со врати и прозори
ТАЛИЈА ГТЦ I кат локал 168 трговија со завеси
ТАЛИЈА ДТЦ Мавровка трговија со завеси
КЕГИ ШУЗ ГТЦ приземје трговија со детски обувки
АРТЕ НОВА Штипски пат бб, Кочани трговија со мебел
ГРУПАЦИЈА БОГДАНОВСКИ ул. Мариовска бр. 28, Скопје авто сервис
ВИЗУС СКОПЈЕ ул. Македонија бр. 27 оптика
ВИЗУС СКОПЈЕ ул. Московска бр. 5 оптика
ОПТИКА ЦЕНТАР Охрид ул. Никола Карев бр. 1/0 ТЦ Трудбеник оптика
ИМПАЛА ТРАВЕЛ Куманово Ул. Гоце Делчев бр. 1/1 лок.01 туристичка агенција
СПОРТИСИМО 1 Кочани Ул. Маршал Тито бб ГТЦ трговија со спортска опрема
СПОРТИСИМО 2 Струмица Кеј Маршал Тито бр. 6 трговија со спортска опрема
СПОРТИСИМО 3 Штип Ул. Јосиф Ковачев бр. 1 трговија со спортска опрема
СПОРТИСИМО 4 Кочани ВМРО бр. 97 трговија со спортска опрема
СОЛИД Скопје Ул. Разловечко Востание бр. 26 трговија со авто делови
ПС ФЕШН Скопје Кеј 13-ти Ноември ГТЦ лок. 4 д.е. 457 бутик
ЛИДЕР МЕБЕЛ СТРУГА Индустриска зона 42 трговија со мебел
БЕЛЛА ГТЦ ГТЦ I кат локал 6 бутик
БЕЛЛА Сити Мол ул. Љубљанска бр. 4 бутик
БЕЛЛА Буњаковец бул. Партизански одреди  бб бутик
ГИНЕКАЛИКС ул. 50 Дивизија бр. 40/1-4 генетски тестови/матични клетки