НЕПРОЦЕНЛИВО ФИЛМСКО ИСКУСТВО СО MASTERCARD® НА УНИБАНКА ВО CINEPLEXX

Секоја среда во периодот од 01.10.2018 до 31.12.2018 година не пропуштајте да поминете незаборавни моменти со Вашите најмили. Купете билет во Cineplexx со Вашата бесконтактна Mastercard® дебитна или кредитна картичка од УНИБанка и добијте уште еден билет подарок.

Купените билети треба да се искористат истиот ден.

Повеќе информации на следниот линк