Известување до клиентите

Почитувани,

Ве известуваме дека од 01.10.2018 год. експозитурата Буњаковец е затворена. Сите услуги клиентите можат да ги извршат во другите експозитури на УНИБанка.

За повеќе информации обратете се на телефонот 02 3111-111

Со почит
УНИБанка АД Скопје